Peste 135 de afaceri pregatite pentru nivelul urmator te asteapta!

 

Investitorii in business, cei cu interes in a castiga din combinarea experientei proprii cu implicarea in noi afaceri, utilizeaza aceasta platforma dar si alte tipuri de instrumente dedicate pentru a intalni  si evalua proiectele antreprenoriale promitatoare din Romania. Accesul investitorilor la aceste proiecte se realizeaza prin intermediul comunitatii Business Angels Romania (BAR).

Proiectele antreprenoriale sunt dezvoltate de catre persoane care, acumuland experienta efectiva de lucru in calitate de angajati, abordeaza antreprenoriatul ca optiune viitoare de cariera. Selectate si pregatite in cadrul programelor dedicate de training si educatie antreprenoriala (ANTREPRENORIADA-training pentru lansare si dezvoltare in afaceri), aceste persoane isi transpun ideile pe care le detin in proiecte de business avand in vedere, mai ales, urmatoarele doua aspecte: contextul de piata si expertiza in care aduc cea mai mare valoare adaugata.

Investitorii au acces de asemenea si la planurile de dezvoltare ale unor afaceri existente. Aceste planuri sunt realizate de catre proprietarii lor si/ sau de catre persoanele care le coordoneaza, beneficiind de training si consultanta specializata in acest sens (in cadrul proiectului ANTREPRENORIADA-training pentru lansare si dezvoltare in afaceri).

Implicarea investitorilor in afaceri noi, prin comunitatea Business Angels Romania, se poate realiza prin aport la capitalul acestora dar si prin pregatire continua si asigurarea accesului la modele de bune practici in antreprenoriat. Activitatile specifice ale comunitatii BAR sunt prezentate in cadrul acestui portal.  

 

Pentru mai multe detalii despre inscrierea in comunitatea Business Angels Romania si activitatile de creare a unei culturi a antreprenoriatului in Romania precum si despre castigul din implicarea in noi afaceri, va stam la dispozitie! Persoana de contact: Roxana Catalina Birsan - roxana@edurom.ro, 0751 309 335.