Despre proiect

Organizatori

Organizatorii proiectului ANTREPRENORIADA-training pentru lansare si dezvoltare in afaceri sunt S.C. EDUROM S.R.L., in calitate de beneficiar si S.C. Relians Corp S.R.L. in calitate de partener.

EDUROM

Site: www.edurom.ro

Pagina Linkedin: 

Fondata in 2002, EDUROM ofera pe piata din Romania servicii specializate in domeniul Resurselor Umane. Performanta, know-how si personalizare - sunt elementele care caracterizeaza modul in care EDUROM intelege sa actioneze in cadrul proiectelor dezvoltate. La baza acestor proiecte se afla licentele internationale achizitionate de catre EDUROM.

Consultantii EDUROM sunt acreditaţi în sistemul internaţional BELBIN Team Roles, prin BELBIN Associates – London UK. Metoda este utilizata de mii de companii si organizatii la nivel mondial; in Romania, datorita nivelului ridicat de utilizare si promovare a metodei de catre EDUROM, compania noastra este unic centru de acreditare in metoda BELBIN si detine traducerea in limba romana a licentei. 

 

Relians Corp

Experienta de peste 12 ani in managementul proiecteleor, cele peste 300 de proiecte finantate si varietatea domeniilor de investitii abordate sustin expertiza Relians in managementul proiectelor complexe. La Relians misiunea de a construi parteneriate durabile, bazate pe incredere, pentru valorificarea oportunitatilor, cresterea eficientei si a nivelului de dezvoltare se regaseste in activitatea de zi cu zi.

Oricare ar fi domeniul in care se realizeaza un proiect, indiferent de complexitatea acestuia, fiecare decizie luata poate avea un impact major asupra rezultatelor acestuia. Relians furnizeaza expertiza specializata pentru a spijini clientii sai in anticiparea si depasirea provocarilor generate de proiectele complexe.

Site: www.relians.ro