Oportunitati de finantare


Lista finantari

Prioritatea de investitii 2.1.

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a lansat, in data de 10.04.2017, apelul de proiecte nr. POR 2017/2/2.1.A/ITI/1, aferent Axei prioritare 2 – imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatii de investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, apel dedicat zonei de Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii.

Obiectivul specific al acestei axe prioritare il reprezinta consolidarea pozitiei pe piata a intreprinderilor mici si mijlocii in domeniile competitive identificate in Strategia Nationala de Competitivitate si Planurile Regionale de Dezvoltare. In cadrul prezentului apel se pot depune numai proiecte pentru investitiile localizate pe teritoriul acoperit de instrumentul Investitii Teritoriale Integrate (ITI) Delta Dunarii (municipiul Tulcea, orasele Babadag, Isaccea, Macin si Sulina, precum si satele apartinatoare acestora).

 

INFORMATII SUPLIMENTARE:

http://www.finantare.ro/por-prioritatea-de-investitii-2-1-promovarea-spiritului-antreprenorial-in-special-prin-facilitarea-exploatarii-economice-a-ideilor-noi-si-prin-incurajarea-crearii-de-noi-intreprinderi-inc.html