Oportunitati de finantare


Lista finantari

Programul UNCTAD / EMPRETEC Romania 2015

Programul UNCTAD/EMPRETEC-Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii este un program de incurajare si de stimulare a infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii.

EMPRETEC este un program integrat de pregatire, care ofera intreprinzatorilor instruire si asistenta tehnica, precum si un cadru institutional pentru dezvoltarea capacitatilor antreprenoriale si cresterea competitivitatii pe piata locala si internationala a intreprinderilor mici si mijlocii.

EMPRETEC este un program international pentru dezvoltarea si sprijinirea antreprenorilor, desfasurat sub egida Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare (UNCTAD – Geneva),  fiind operational in 32 de tari din America Centrala, America Latina, Africa si Orientul Mijlociu.

 

Grupul tinta al programului include antreprenori existenti sau potentiali precum si top manageri, inclusiv specialisti din organizatii publice sau private presupusi a se comporta de o maniera antreprenoriala sau manageriala.

 

INFORMATII SUPLIMENTARE:

http://www.finantare.ro/programul-unctad-empretec-romania-2015.html